duminică, 12 octombrie 2008

despre ei in general...

Cam greu sa ai un blog si sa nu prea stii ce sa scrii..sau sa nu ai timp. Ma gandeam sa vorbim despre oameni..despre ei in general...Tocmai am citit un blog al unui gay...il recomand tuturor deoarece sunt deacord cu el :)..sunt mult prea multi oameni ipocrizi.Avea dreptate acest baiat,gay,sunt mult prea multe minciuni.Ne mintim unii pe altii pt k asa am fost invatati..traim cu totii in minciuni..si am invatat sa acceptam acest lucru..foarte grav as spune. Mircea Badea ...e singurul om de televiziune care spune exact ceea ce gandeste ...Mi se pare inutil k om sa treci neobservat prin aceasta lume.Parerea mea e k fiecare e pentru el iar nimeni nu iti vrea binele..Va reamintesc nu sunt emo..sunt doar realista :D Am ajuns la concluzia k prietenia adevarata costa...foarte mult chiar ...iar eu una nu vreau sa platesc k sa am prieteni...si voi ar trebui sa faceti la fel..

3 comentarii:

vertij spunea...

am auzit de unu' care a fost violat de canguri...

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si Va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

Mihaela spunea...

sunt complicati oricum...